ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

grapesHeaders

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ​

Παραδοσιακή αισθητική
και σύγχρονες υποδομές

Το οινοποιείο κτισμένο στη θέση Ξερόκαμπος στο κέντρο των αμπελώνων με θέα την ιστορική πολή της Νεμέας, διασταυρώνει την παραδοσιακή λιτότητα στην αισθητική, με την σύγχρονη λειτουργική υποδομή στην παραγωγική διαδικασία.

Οι ανοξείδωτες ψυχώμενες δεξαμενές είναι μικρής χωρητικότητας ώστε να γίνονται χωριστές οινοποιήσεις ανά ποικιλία, αμπελοτόπι και ημέρα.
Τα υπόγεια κελλάρια με ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας φιλοξενούν καινούρια δρύινα βαρέλια από την Γαλλία. Εδώ το «Άγγιγμα της Δρυός» προσθέτει πλούτο και πολυπλοκότητα στα κρασιά που παλαιώνουν.
Στη συνέχεια η κάβα παλαίωσης φιλοξενεί σε φιάλες πλέον, όσα κρασιά ωριμάζουν, χωρίς ο χρόνος που κυλάει να τα γερνάει, αντίθετα τα βελτιώνει.

grapesHeaders

ΤΑ ΚΕΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

Γευτείτε το άγγιγμα
της Δρυός

nicolas-repanis-winery-05
repanis-winery-5
grapesHeaders

ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ

Οίνος
και πολιτισμός

Ο οίνος δεν μιλάει μόνο στην καρδιά αλλά δημιουργεί και πολιτισμό.
Το μικρό μας μουσείο σας ταξιδεύει για να γνωρίσετε παραδοσιακά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν στην οινοποίηση του κρασιού και την αμπελουργία.

grapesHeaders

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΩΡΟΙ

Εκθετήριο
και γευσιγνωσία

Το εκθετήριο κρασιών καθώς και μία μεγάλη αίθουσα αφιερωμένη στη φιλοξενία εκδηλώσεων γευσιγνωσίας, σεμιναρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων, συμπληρώνουν τους χώρους του κτήματος που έχει κατασκευαστεί με μοναδική αφοσίωση και καλαισθησία.